НОВИ ГРУПИ

16.08.2010 22:36

·     ЙОГА ЗА ДЕЦА    Груповото занимание цели да подкрепи децата в тяхното физическо, умствено и емоционално развитие. За целта те ще се запознаят с различни йога техники, които повишават двигателната култура, хармонизират ума и емоциите.

  • ЛЕЧЕБНА ГИМНАСТИКА

         Активен метод за възстановяване и профилактика на гръбначни изкривявания.

  • ГРУПА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА САМООЦЕНКАТА

          В тази група децата ще се обучават:
 
 да изградят висока оценка за себе си, да станат по-уверени и отстояват позициите си,  да могат да казват това, от което    имат нужда без да се срамуват или да изпитват чувство на вина,  да имат собствено мнение, независимо от мнението на другите,  да представят себе си, водят разговор, изслушват другите и да правят комплименти,  да опознават себе си и  разбират чувствата на другите,  да изразяват своите емоции и се разтоварят от негативни чувства,  да се справят с гнева си;
да поддържат независимост.

  • КОННА ЕЗДА  В тази група децата ще са активни участници в един нов двигателен акт. Те възприемат по друг начин ограниченията си и възможностите си, излизат от изолацията си, стават по-самостоятелни, с чувство на отговорност и със значително повишено самочувствие. Емоционалното въздействие от тази терапия  е уникално.